Back to top
CCTV

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης  CCTV αποτελείται από μία η περισσότερες κάμερες οι οποίες συνδέονται με το καταγραφικό DVR - NVR για επεξεργασία, καταγραφή και μετάδοση εικόνας. Η απεικόνιση της εικόνας γίνεται απευθείας σε Μόνιτορ τηλεόρασης, μέσω εφαρμογής VMS από κάποιον υπολογιστή και σε φορητά μέσα Smart Phone, Tablet.

Η μελέτη για την σωστή εγκατάσταση ενός συστήματος CCTV  εξαρτάται από πολλές παραμέτρους όπως την ανάλυση εικόνας, γωνία θέασης φακού, συνθήκες φωτισμού, μορφολογία κτιρίων, καιρικές συνθήκες, αποστάσεις κλπ.

Eφαρμογές με λύσεις IP, TVI, CVI, AHD και αναλύσεις από 2 έως 61 Megapixel. 

CCTV

CCTV Backbone - Food Industy project

Η SA Electronics στο τομέα CCTV έχει υλοποίηση με επιτυχία πολλά μελέτες και εγκαταστάσεις μεγάλα και απαιτητικά έργα σε Βιομηχανικά κτίρια, Εργοτάξια, Λατομεία, Στρατόπεδα, Φωτοβολταικά πάρκα κλπ, καθώς και μικρότερες εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις και οικίες.

Ζήτηση προσφοράς
Video Analytics

Η τεχνολογία Self-learning Video Analytics δίνει τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού του περιστατικού την ώρα που συμβαίνει.

Οι κάμερες που διαθετουν τεχνολογία Video Analytics εξασφαλίζουν ότι όλες οι καταγραφές βασίζονται σε κίνηση αντικειμένου (objet moving) και όχι σε ανίχνευση κίνησης (motion detection) και ειδικότερα η καταγραφή θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με την παρουσία των ανθρώπων ή και οχημάτων.

Αυτό εξασφαλίζει μία αποτελεσματική αποθήκευση δεδομένων και αρχείων. Η λειτουργικότητα της ανάλυσης Video Analytics του συστήματος επιτρέπει ειδικούς κανόνες ρύθμισης για την ενεργοποίηση συναγερμών (trigger alarms) σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες και pop up΄s στο προσωπικό ασφαλείας σε οποιοδήποτε σταθμό εργασίας του συστήματος παρακολούθησης. Τέτοιοι ειδικοί κανόνες είναι:

  • Άνθρωποι ή οχήματα που κινούνται σε μια περιοχή
  • Άνθρωποι ή οχήματα να διασχίζουν μια δέσμη
  • Άνθρωποι ή οχήματα στάσιμοι/α σε μια περιοχή
  • Άτομο ή όχημα σταματημένα
  • Χρόνος παραμονής
  • Άτομο ή όχημα να εισέρχεται/αποχωρεί από μια περιοχή
  • Άτομο ή όχημα να κινείται με απαγορευμένη κατεύθυνση κίνησης
  • Πάρα πολλά ή πάρα πολύ λίγα άτομα σε προστατευόμενη περιοχή

Το σύστημα επίσης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει αποφυγή ψευδών συμβάντων (false trigger) από δέντρα, σκιές και ζώα ή από αλλαγές στις συνθήκες φωτισμού.

Τεχνολογία ColorVu & StarLight

Η τεχνολογία ColorVu & StarLight μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε έγχρωμη εικόνα σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Με τις παραδοσιακές κάμερες εκπομπής υπέρυθρου φωτισμού δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε το χρώμα ενός ύποπτου αυτοκινήτου ή τα ρούχα κάποιου ύποπτου ατόμου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η εξακρίβωση περιστατικών τις νυχτερινές ώρες, η τεχνολογία ColorVu & StarLight έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα με την δυνατότητα επιτήρησης με έγχρωμα πλάνα 24ώρες.

Οι κάμερες τεχνολογίας ColorVu & StarLight διαθέτουν αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας που τις επιτρέπουν να έχουν έγχρωμες εικόνες όλο το 24ωρο, επίσης διαθέτουν και LED εκπομπής λευκού φωτισμού που ενεργοποιούνται στο απόλυτο σκοτάδι, αυτό βοηθάει την κάμερα στην αδιάλειπτη λήψη έχρωμης εικόνας.

Πολλά σενάρια εφαρμογών όπως δημόσιοι χώροι, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και οπουδήποτε απαιτητέ η ανάγκη λήψης έγχρωμης εικόνας 24 ώρες.    

Τεχνολογία AcuSense

Η παρακολούθηση βίντεο εξελίχθηκε από μια απλή απαίτηση για σαφείς εικόνες με υψηλή ανάλυση σε ανάλυση περιεχομένου βίντεο (VCA) για βελτιωμένη διαχείριση. Τώρα, χάρις  την βαθιά εκμάθηση, οι λύσεις ασφάλειας έρχονται με εξελιγμένη νοημοσύνη και αποτελεσματικότητα, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα της βιντεοεπιτήρησης. Η τεχνολογία AcuSense της Hikvision με τις προηγμένες δυνατότητες VCA και βαθιάς εκμάθησης είναι τώρα διαθέσιμη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ακόμα και οικιακούς πελάτες!

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πολλές φορές τις ίδιες απαιτήσεις με αυτές των μεγάλων οργανισμών. Ο εντοπισμός και η άμεση αντίδραση σε παραβιάσεις που γίνονται σε πραγματικό χρόνο πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Μία ακόμα πρόκληση είναι οι αντιμετώπιση των ψευδών συναγερμών. Γιατί όμως χρειαζόμαστε ακριβείς συναγερμούς; Ένα συμβατικό σύστημα βιντεο-επιτήρησης μπορεί να κάνει τη δουλειά;

Όταν σκεφτόμαστε την ασφάλεια του σπιτιού μας, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η περίμετρος και γενικότερα το πώς θα αποτρέψουμε ένα επίδοξο διαρρήκτη. Ένα συμβατικό σύστημα επιτήρησης μπορεί να μην κάνει τη δουλειά αρκετά καλά. Τα συμβατικά συστήματα επιτήρησης παρέχουν ορισμένες δυνατότητες ανίχνευσης, όπως η ανίχνευση κίνησης, ανίχνευση διέλευσης γραμμής και η ανίχνευση εισβολής, προκαλώντας συχνά ψευδείς συναγερμούς από ζώα, σκιές κ.λπ. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να δούμε μεμονωμένα τι ακριβώς προκάλεσε τον συναγερμό. Η τεχνολογία AcuSense της Hikvision μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να εξαλείψει πλήρως τους ψευδείς συναγερμούς.

Το φίλτρο ψευδούς συναγερμού, είναι ένα από τα πιο έξυπνα χαρακτηριστικά των σύγχρονων συστημάτων παρακολούθησης. Σχεδιασμένα για να φιλτράρουν κινήσεις όπως αυτές των φύλλων, των ζώων ακόμα και της βροχής, τα εν λόγω συστήματα επικεντρώνονται στις κινήσεις των ανθρώπων και των οχημάτων, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Η εξοικονόμηση χρόνου και κόστους είναι σημαντική για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις, ωστόσο το ερώτημα είναι πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια τέτοια τεχνολογία με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο; Τα νέα NVR της εταιρίας AcuSense, βασίζονται σε αλγόριθμους deep learning για δραστική μείωση των ψευδών συναγερμών και διευκόλυνση της επισκόπησης κατά την αναπαραγωγή. Οι συσκευές φιλτράρουν τους ψευδείς συναγερμούς με ακρίβεια 90%, ενώ χάρις την λειτουργία «quick target search», εξοικονομούν χρόνο κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των ανθρώπων και των οχημάτων.

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά με τον αποδοτικότερο τρόπο, οι κάμερες ColorVu  μπορούν να προστεθούν στο υπάρχον σύστημα επιτήρησης, προσφέροντας έγχρωμες και ζωντανές εικόνες ακόμα και τη νύχτα.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις καιρικές συνθήκες, ένα γραφείο ή σπίτι που είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία και τα προϊόντα AcuSense της Hikvision θα «συλλάβει» με ακρίβεια τον εισβολέα που εισέρχεται στο χώρο. Ταυτόχρονα, ο χρήστης μπορεί να λάβει μήνυμα στο κινητό του και να προβάλλει το βίντεο για να επαληθεύσει το συμβάν.

Θυροτηλεόραση

Για διαμερίσματα, μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, επιχειρήσεις, η SA Electronics έχει την κατάλληλη λύση για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις.

Μπουτονιέρες για λίγα ή πολλά διαμερίσματα, οθόνες αφής που ενσωματώνονται σε λύσεις αυτοματισμού ή απλές συνδυάζουν αισθητική, λειτουργικότητα και προηγμένη τεχνολογία.

Οι λειτουργίες και εφαρμογές που διαθέτουν τα συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων προσφέρουν επικοινωνία και επίβλεψη του χώρου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επιπλέον  υπάρχει δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης θυροτηλεφώνου σε θυροτηλεόραση χωρίς παρεμβάσεις και επιπλέον καλωδιώσεις.

Επιλέξτε ανάμεσα από τις επώνυμες εταιρίες  Hikvision και Golmar και απολαύστε άνεση και προστασία στην καθημερινότητα σας. Μετά από περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, η εταιρία Golmar παρέχει στους πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής τους

ποιότητας και αξιοπιστίας.

golmar

2N

 

Συνεργαζόμενες εταιρίες