Back to top
ACCESS CONTROL

Έλεγχος Πρόσβασης

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης παρέχουν την δυνατότητα καταγραφής και πρόσβασης ατόμων σε συγκεκριμένους χώρους. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης ουσιαστικά χρησιμοποιούν τρείς μεθόδους για την πρόσβαση σε κάποιο χώρο: τα συστήματα με κωδικό, τα συστήματα με κάρτες (proximity cards) τα βιομετρικά συστήματα και ο συνδυασμός αυτών.

Οι βιομετρικοί αναγνώστες είναι συσκευές οι οποίες αναγνωρίζουν και αποθηκεύουν τα μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα του κάθε χρήστη και επιτρέπουν ανάλογα την πρόσβαση του στον χώρο. Η διαφορά χρήσης μεταξύ ενός βιομετρικού αναγνώστη και ενός πληκτρολογίου PIN, είναι ότι διαθέτει έναν υψηλής ποιότητας αισθητήρα ανάγνωσης και μικροεπεξεργαστή ο οποίος συγκρίνει τα αποθηκευμένα ίχνη των δακτυλικών αποτυπωμάτων, με αυτά της σάρωσης. Εάν το αποτύπωμα αναγνωριστεί ανάμεσα στα αποθηκευμένα, τότε ενεργοποιεί την ηλεκτρονική κλειδαριά για να εισέλθει το άτομο αυτό στον χώρο.

Υπάρχουν συστήματα Stand Alone για αυτόνομη χρήση με κάποια θύρα είσόδου και τα δικτύακα που μας δίνουν την δυνατότητα για κεντρική διαχείριση και έλεγχο όλων των σημείων από ένα πρόγραμμα.

Συνεργασία με κατασκευαστές: , ICT, ZKTeco, ICT, Paxton.

Ζήτηση προσφοράς
Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Ο στόχος του ελέγχου πρόσβασης είναι η διαχείριση της εισόδου, ώστε μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα να μπορούν να εισέλθουν σε ένα κτίριο ή εγκαταστάσεις ή σε συγκεκριμένους χώρους μέσα σε ένα κτίριο. 

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης βοηθούν μια επιχείρηση να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο και να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον. Παρέχουν επίσης επίπεδο ελέγχου και αναφοράς, εάν χρειαστεί να παρακολουθείτε τις μετακινήσεις ανθρώπων ή αγαθών μέσα στο κτίριο.

Η εταιρία μας έχει επιλέξει αξιόπιστα, καινοτόμα και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Τα συστήματα έχoυν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στον τελικό χρήστη απλό και φιλικό περιβάλλον στην εφαρμογή του, ανταποκρινόμενο πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του εργοστασίου.

Υπάρχει ευελιξία να καλύψει όλες τις ανάγκες για έλεγχο εισόδων ή σημείων. Tο λογισμικό έχει την δυνατότητα ελέγχου μέσω συσκευών mobile (tablet ή smartphones). Ουσιαστικά το προσωπικό ασφαλείας έχει την δυνατότητα να επιτηρεί και να παρακολουθεί το σύστημα σε πραγματικό χρόνο, μέσω διαθέσιμων mobile συσκευών, εντός του χώρου του εργοστασίου ( On-Site Surveillance) ή ακόμα και απομακρυσμένα (Off-Site Surveillance).

ICT ACCESS

Παρέχεται πλήρη εικόνα του συστήματος και της δραστηριότητας του κάθε χρήστη σε ολοκληρωμένα αρχεία καταγραφής συμβάντων (ποιος μπήκε σε ποια πόρτα και πότε). Επίσης κεντρική διαχείριση συναγερμών που παρέχει ενοποιημένη και σαφή εικόνα του συνόλου των παραγόμενων από το σύστημα συναγερμών και γεγονότων. 

ICT ACCESSICT ACCESS

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα παροχής μιας ενιαίας συνεκτική και ενοποιημένης λύση φυσικής ασφάλειας. Με άλλα λόγια υπάρχει η δυνατότητα ενοποίησης του συστήματος ελέγχου πρόσβασης με συστήματα τρίτου κατασκευαστή. Έτσι για παράδειγμα υπάρχει ευελιξία συνεργασίας του συστήματος με ONVIF συστήματα DVR/NVR. Ακόμη μπορεί να συνεργαστεί άψογα και να ελέγξει την χρήση και πρόσβαση των ανελκυστήρων και έτσι να ενισχύσει την αίσθηση ασφάλειας του εργοστασίου. Τέλος υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας του συστήματος με συστήματα θυροτηλεόρασης τρίτου κατασκευαστή. Έτσι επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος εισόδου αφού μπορεί να γίνει αξιολόγηση εισόδου ενός ατόμου με αναγνώριση της ταυτότητας του μέσω της φωνής ή/και της εικόνας του. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να κάνετε διπλή λειτουργία σε συστήματα που δεν μιλούν μεταξύ τους.

ICT ACCESS

ICT Protege GT - Flexible System Architecture

Ωρομέτρηση Προσωπικού

Τα συστήματα ωρομέτρησης υπολογίζουν ακριβώς το χρόνο εργασίας κάθε εργαζομένου ημερησίως ή για κάποια επιλεγμένη χρονική περίοδο και παρακολουθούν εάν τηρήθηκε το προκαθορισμένο πρόγραμμα εργασίας.

Η γνώση της ώρας προσέλευσης-αποχώρησης και του πραγματικού χρόνου εργασίας του προσωπικού είναι αναγκαία για κάθε επιχείρηση, αφού αποτελεί βασικό συστατικό της αξιολόγησης και της παραγωγικότητας του κάθε εργαζομένου. Μπορεί να γίνει συνδυασμός ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης με τον ίδιο εξοπλισμό.

E-TIME

Μέτρηση Θερμοκρασίας Πυρετού

Οι εξελίξεις με το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19, δημιούργησαν την ανάγκη για την τοποθέτηση συστημάτων ανίχνευσης θερμοκρασίας πυρετού στις εισόδους πολλών κτιρίων.

Η πιο ασφαλής αυτόματη μέτρηση θερμοκρασίας πυρετού γίνεται με θερμογραφικές κάμερες. Μία κάμερα θερμικής απεικόνισης καταγράφει την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπουν τα σώματα και τα αντικείμενα, μετατρέποντας την σε ορατή εικόνα και απεικονίζοντας την θερμοκρασία τους. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία δεν είναι εντός των επιτρεπτών ορίων, έχουμε συναγερμό και εφόσον συνδυάζεται με σύστημα ελέγχου πρόσβασης δεν επιτρέπεται η είσοδος.

HIKVISION

Συνεργαζόμενες εταιρίες