Ξενοδοχείο

Total Security Management

Ξενοδοχείο

Η ασφάλεια και ειδικά τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας αποτελούν έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για τα ξενοδοχεία και γενικότερα τα τουριστικά καταλύματα. Κάθε ξενοδοχείο έχει διαφορετικές ανάγκες ως προς τη δόμηση του κατάλληλου κλοιού προστασίας για τις εγκαταστάσεις του, την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού του. Η επιλογή του απαραίτητου εξοπλισμού για να εξασφαλιστούν αξιόπιστες και λειτουργικές συνθήκες ασφαλείας στη μονάδα του δεν είναι απλή υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται να προτιμούνται τεχνολογικά εξελιγμένα, δοκιμασμένα και επώνυμα προϊόντα με επαρκή εγγύηση, ικανά να εξασφαλίζουν ικανοποιητικό επίπεδο ασφάλειας.

Αναγκαία είναι η επιλογή της εταιρίας που έχει την πείρα να δομήσει υψηλό επίπεδο ασφάλειας του καταλύματος και να προσφέρει ενεργή και ουσιαστική ηλεκτρονική ασφάλεια. Η SAElectronics έχει ως βασικό μέλημα την επικέντρωση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της. Είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2008, με άδεια λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Η επιτυχημένη πορεία της βασίζεται σε έναν συνδυασμό στρατηγικών επιλογών με βασικό στόχο την επένδυση στη τεχνογνωσία. Με ευελιξία καταφέρνει να προσφέρει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας και υπεύθυνες λύσεις στον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων . Έχει δημιουργήσει την Υπηρεσία Συνολικής Διαχείρισης Ηλεκτρονικής Ασφάλειας T.S.M. (Total Security Management) με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ξενοδοχείων. Έτσι μελετά, σχεδιάζει και προσφέρει τα κατάλληλα συστήματα για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των πελατών τους. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αποτελεί το άριστα δομημένο τμήμα After Sales Service.

Η SAElectronics μπορεί να προσφέρει λύσεις ηλεκτρονικής ασφαλείας για ξενοδοχεία- τουριστικά καταλύματα στα παρακάτω αντικείμενα :

(Πατήστε σε κάθε κατηγορία για να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα και τις συνεργαζόμενες εταιρείες)

 

Η εταιρείας μας έχει επιλέξει να συνεργαστεί με αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής συστημάτων ασφάλειας από την Ευρώπη και την Ασία. Επιλέγει ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις με επισκέψεις σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις.