Back to top
SAFE

Ασφάλεια Χρήματος & Εγγράφων

Η κατηγορία αυτή αποτελείται από απαραίτητα εργαλεία για την προστασία χρημάτων και αξιών σε περιπτώσεις κλοπής ή πυρκαγιάς.

  • Τα χρηματοκιβώτια παρέχουν ασφάλεια για την φύλαξη μετρητών, αντικειμένων αξίας και πολύτιμων εγγράφων,
  • Τα πυρασφαλή ερμάρια προστατεύουν φακέλους και έγγραφα,
  • τα οπλοκιβώτια είναι ειδικά κατασκευασμένα για την ασφαλή αποθήκευση όπλων.

Οι ανιχνευτές χαρτονομισμάτων εντοπίζουν την πλαστότητα των χρημάτων και οι μηχανές καταμέτρησης βοηθούν ουσιαστικά στην διαχείριση των χρημάτων.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επώνυμων οίκων που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, κατοικίας, γραφείου κλπ. Συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αντοχή στο χρόνο και είναι πιστοποιημένα με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά, τοποθέτηση, επίδειξη λειτουργίας, επισκευή και συντήρηση των χρηματοκιβωτίων και των συστημάτων καταμέτρησης χρημάτων.

Ζήτηση προσφοράς
Επεξεργασία Χαρτονομισμάτων και Κερμάτων

Τα μηχανήματα επεξεργασίας χρημάτων ακολουθούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συμμορφώνονται με την ισχύουσα Νομοθεσία. Μπορούν να σας εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε συναλλαγή.

Ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος μπορούν να σας παρέχουν πλήθος δυνατοτήτων και λειτουργιών όπως:

  • Aνίχνευση πλαστότητας χαρτονομισμάτων όπου υποστηρίζουν πολλαπλούς τρόπους ανίχνευσης, δυνατότητα ανίχνευσης ξένων χαρτονομισμάτων, αξιόλογη ταχύτητα ελέγχου και δυνατότητα να αναβαθμιστούν με νέο λογισμικό εφ’ όσον αυτό γίνει διαθέσιμο από τον κατασκευαστή.
  • Kαταμέτρηση χαρτονομισμάτων - κερμάτων σε χώρους όπου γίνεται διαχείριση μετρητών, με μεγάλη ταχύτητα μέτρησης, σημαντική χωρητικότητα χαρτονομισμάτων, λειτουργική οθόνη ενδείξεων όπως τεμάχια, λειτουργίες πρόσθεσης κλπ.

Σε μας θα βρείτε επώνυμους ανιχνευτές γερμανικής προέλευσης της εταιρίας Ratiotec και της Cash Register σε μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

pronote

Χρηματοκιβώτια

Τα χρηματοκιβώτια παρέχουν ασφάλεια για την φύλαξη μετρητών, αντικειμένων αξίας και πολύτιμων εγγράφων από περιπτώσεις  κλοπής.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρηματοκιβωτίων σε όλα τα επίπεδα ασφάλειας (Grade), τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, κατοικίας, γραφείου κλπ.

Η τοποθέτηση των χρηματοκιβωτίων μπορεί να είναι επίτοιχη ή δαπέδου με δυνατότητα επιλογής ηλεκτρονικής κλειδαριάς, κλειδιού ή συνδυασμό τους.

arregui safe

 

Πυρασφαλή Ερμάρια - Αρχειοθήκες

Η προστασία φακέλων και πολύτιμων εγγράφων γίνεται με την χρήση πυρασφαλών ερμαρίων - αρχειοθηκών.

Μια πυρασφαλής αρχειοθήκη διατίθεται με δύο έως τέσσερα συρτάρια, και παρέχουν πιστοποιημένη αντοχή σε περίπτωση φωτιάς. Επίσης υπάρχουν πυρασφαλή ερμάρια γενικής χρήσης σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες μας. 

Είναι επιτακτική ανάγκη για χρήση τέτοιων ερμαρίων σε γραφεία, εταιρίες, τράπεζες, οργανισμούς κλπ.

diplomat safe

diplomat safe

 

Οπλοκιβώτια

Tα οπλοκιβώτια ή οπλοβαστοί αποτελούν μια ειδική κατηγορία χρηματοκιβωτίων, ενισχυμένων με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προστασία και φύλαξη όπλων.

Οι κάτοχοι όπλων είναι υπόχρεοι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή φύλαξή τους. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία οπλοκιβωτίων με πολλαπλές επιλογές θέσεων όπλων, πιστοποιήσεων και συστημάτων κλειδώματος τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χώρου.

wertheim safearregui safe

 

Συνεργαζόμενες εταιρίες