ΝΕΑ

Σελίδες

Αντικλεπτικό Σύστημα Sensormatic Ακουστομαγνητική Τεχνολογία ΑΜ

Με στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προιόντα, η εταιρία έχει εξασφαλίσει συνεργασία με την κορυφαία εταιρία αντικλεπτικών συστημάτων Sensormatic. Ως επίσημος διανομέας της μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για την αντικλεπτική προστασία της επιχείρησης σας με την χρήση της Ακουστομαγνητικής Τεχνολογίας (AM).

Η  SA Electronics για να εξασφαλίσει την αμεσότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Περιοχή της Νάουσας και τα περίχωρά της απέκτησε νέο υποκατάστημα που βρίσκεται στο 2χιλ. Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας.

Στο υποκατάστημα φιλοξενείται έκθεση προϊόντων σε πλήρη λειτουργία.

Νέες εγκαταστάσεις Νέο Κατάστημα SA Electronics συναγερμοί συναγερμό κάμερες κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης Πιερίων 146 Βέροια

Η SA Electronics απέκτησε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην είσοδο της Βέροιας σε ένα κομβικό σημείο πολύ κοντά στην Εγνατία οδό.

Μία θετική εξέλιξη για την εταιρία που ήρθε μετά από 10 χρόνια σκληρής δουλειάς, σωστών και προσεκτικών επιχειρηματικών επιλογών.

H SA Electronics στην Έκθεση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας,Εξοπλισμού & Κατοικίας, Βέροια 2010

Με επιτυχία ολοκληρώσαμε την συμμετοχή μας στην έκθεση Εξοπλισμού & Κατοικίας, Βέροια 2010. Στο μοναδικού σχεδιασμού περίπτερο, είχαμε την ευκαιρία να παρουσίασουμε σε νέους και παλιούς πελάτες μας, όλα τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες πάνω στα συστήματα ασφαλείας.

Σελίδες