Εταιρικό Προφίλ

Προφίλ

Η εταιρία SA Electronics ιδρύθηκε το 2002 με αντικείμενο την μελέτη, εισαγωγή, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και αυτοματισμών σε οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Η δυναμική μας ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα:
• της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προέρχεται από την μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση του άρτια οργανωμένου τεχνικού τμήματος.
• της επιλογής των πιο αξιόπιστων υλικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με τηναπευθείας εισαγωγή προϊόντων.
• της συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες κατασκευής συστημάτων ασφάλειας από την Ευρώπη και την Ασία.
• την συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων με νέες καινοτόμες λύσεις.

Βασικό μέλημά μας αποτελεί η επικέντρωση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Με ευελιξία καταφέρνουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας και υπεύθυνες λύσεις. Η εταιρία έχει προχωρήσει ένα βήμα ακόμα ενισχύοντας τις σχέσεις με τους πελάτες. Έτσι δημιουργήσαμε την Υπηρεσία Συνολικής Διαχείρισης Ηλεκτρονικής Ασφάλειας T.S.M. (Total Security Management) με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί το άριστα δομημένο τμήμα after sales service. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες και αυτό ξεκινά πραγματικά μετά την πώληση. Πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2008, με άδεια λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης επιβεβαιώνει εμπράκτως την πολιτική της που αρθρώνεται γύρω από 3 άξονες: την ικανοποίηση των πελατών μας, την υψηλή ποιότητα εφαρμογών και την ενεργή και ουσιαστική ηλεκτρονική ασφάλεια.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SA Electronics με μοναδικό σχεδιασμό, πρότυπες και καινοτόμες ιδέες, σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας φιλοσοφίας καταστήματος με ουσιαστικά οφέλη στον πελάτη.

Τεχνογνωσία
Η επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται σε έναν συνδυασμό στρατηγικών επιλογών με βασικό στόχο την επένδυση στη τεχνογνωσία. Η SA Electronics έχει αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων που πλαισιώνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της, με ειδικότητες Ηλεκτρονικού Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου και Πληροφορικής.

Με στόχο την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, διαθέτουμε άριστη οργάνωση στα πρότυπα του ISO και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Επενδύουμε στην συνεχή ενημέρωση, επιμόρφωση και πιστοποίηση των στελεχών μας σε συνεργασία με τις προμηθεύτριες και κατασκευάστριες εταιρίες.

Ακολουθούμε πιστά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, με επισκέψεις σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (IFSEC Αγγλία, SECUTITY ESSEN Γερμανία κλπ). Παράλληλα συμμετέχουμε σε εκθέσεις για την παρουσίαση προϊόντων και εφαρμογών.