Χρηματοκιβώτιο PLUS 18010 Arregui
Χρηματοκιβώτιο PLUS 18010 Arregui
Χρηματοκιβώτιο PLUS 18010 Arregui
Χρηματοκιβώτιο PLUS 18010 Arregui

Χρηματοκιβώτιο PLUS 18010 Arregui

Χρηματοκιβώτια κατασκευασμένα από μαγγανιούχο λαμαρίνα άριστης ποιότητας πάχους 10mm στην πόρτα και την πρόσοψη και 5mm στο υπόλοιπο σώμα. Με ειδική αντιδιαρρηκτική προστασία με πλάκα μαγγανιου στο σύστημα κλειδώματος. Στο κάτω και πίσω μέρος υπάρχουν υποδοχές (τρύπες) για τη δυνατότητα βιδώματος με στριφώνια. Εσωτερικά διαθέτει μεταλλικό αποσπώμενο ράφι και μοκέτα στο κάτω μερος. Η πόρτα έχει περιμετρική ασφάλιση με κυλινδρικούς πύρους Φ22 μπροστά, πάνω και κάτω. Οι μεντεσέδες της πόρτας είναι εσωτερικοί.

Η τροφοδοσία γίνεται εσωτερικά με 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V και υπάρχει και η δυνατότητα εξωτερικής παροχής σε περίπτωση που οι εσωτερικές μπαταρίες έχουν αδειάσει και πρέπει να το ανοίξουμε.

τροφοδοσία γίνεται εσωτερικά με 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V και υπάρχει και η δυνατότητα παροχής εξωτερικά σε περίπτωση ανάγκης και με τοποθέτηση μίας 9V μπαταρίας σε ειδική θέση διπλά στο πληκτρολόγιο. - See more at: http://sa.pointblankdemo.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BF-nvm-6tr#sthash.OFKkznwW.dpuf

Περιγραφή κλειδαριάς: ηλεκτρονική κλειδαριά πληκτρολογίου με δυνατότητα τοποθέτησης 1-12 κωδικών, με δυνατότητα ανοίγματος απο δύο διαφορετικούς χρήστες, ο δεύτερος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κωδικός έκτακτης ανάγκης, με οπτικοακουστικές ενδείξεις ανοίγματος - κλεισίματος - έλεγχο κατάστασης μπαταριών και με κλειδί χρηματοκιβωτίου.
Διαθέτει επιπλέον ειδικό κλειδί ασφαλείας για άνοιγμα έκτακτης ανάγκης που απαιτείται όμως υποχρεωτικά η χρήση και του κυρίως κλειδιού για να ανοίξει.

  • Εξωτερικές Διαστάσεις: (Υ)32cm x (Π)42cm x (Β)36cm
  • Βάρος: 39kg
  • Χωριτικότητα: 37lt