Χρηματοκιβώτιο  NVM-3T Technomax

Χρηματοκιβώτιο NVM-3T Technomax

Χρηματοκιβώτιο κατασκευασμένο από μαγγανιούχο λαμαρίνα άριστης ποιότητας πάχους 10mm στην πόρτα και την πρόσοψη και 5mm στο υπόλοιπο σώμα. Στο κάτω και πίσω μέρος υπάρχουν υποδοχές (τρύπες) για τη δυνατότητα βιδώματος με στριφώνια. Εσωτερικά διαθέτει μεταλλικό αποσπώμενο ράφι. Η πόρτα έχει περιμετρική ασφάλιση με κυλινδρικούς πύρους Φ22 μπροστά - πάνω και κάτω. Οι μεντεσέδες της πόρτας είναι εσωτερικοί.

Η τροφοδοσία γίνεται εσωτερικά με 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V και υπάρχει και η δυνατότητα παροχής εξωτερικά σε περίπτωση ανάγκης και με τοποθέτηση μίας 9V μπαταρίας σε ειδική θέση διπλά στο πληκτρολόγιο.

τροφοδοσία γίνεται εσωτερικά με 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V και υπάρχει και η δυνατότητα παροχής εξωτερικά σε περίπτωση ανάγκης και με τοποθέτηση μίας 9V μπαταρίας σε ειδική θέση διπλά στο πληκτρολόγιο. - See more at: http://sa.pointblankdemo.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BF-nvm-6tr#sthash.OFKkznwW.dpuf

Περιγραφή κλειδαριάς: ηλεκτρονική κλειδαριά πληκτρολογίου με δυνατότητα τοποθέτησης 6-10 κωδικών, με οπτικοακουστικές ενδείξεις ανοίγματος - κλεισίματος - έλεγχο κατάστασης μπαταριών.

  • Εξωτερικές Διαστάσεις: (Υ)22cm x (Π)35cm x (Β)30cm
  • Βάρος: 21kg
  • Χωριτικότητα: 18lt