Χρηματοκιβώτιο Hotel Safe FORMA 15000C Arregui

Χρηματοκιβώτιο FORMA 15000C Arregui

Χρηματοκιβώτιο κατασκευασμένο από ατσαλολαμαρίνα άριστης ποιότητας πάχους 6mm στην πόρτα και την πρόσοψη και 3mm στο υπόλοιπο σώμα. Στο κάτω και πίσω μέρος υπάρχουν υποδοχές (τρύπες) για τη δυνατότητα βιδώματος με στριφώνια. Εσωτερικά διαθέτει μεταλλικό αποσπώμενο ράφι και μοκέτα στο κάτω μέρος του χρηματοκιβωτίου. Η πόρτα έχει περιμετρική ασφάλιση με κυλινδρικούς πύρους Φ22 μπροστά - πάνω και κάτω. Οι μεντεσέδες της πόρτας είναι εσωτερικοί.

Η τροφοδοσία γίνεται εσωτερικά με 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V και υπάρχει και η δυνατότητα παροχής εξωτερικά σε περίπτωση ανάγκης και με τοποθέτηση μίας 9V μπαταρίας σε ειδική θέση διπλά στο πληκτρολόγιο.

τροφοδοσία γίνεται εσωτερικά με 4 αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V και υπάρχει και η δυνατότητα παροχής εξωτερικά σε περίπτωση ανάγκης και με τοποθέτηση μίας 9V μπαταρίας σε ειδική θέση διπλά στο πληκτρολόγιο. - See more at: http://sa.pointblankdemo.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BF-nvm-6tr#sthash.OFKkznwW.dpuf

Περιγραφή κλειδαριάς: ηλεκτρονική κλειδαριά πληκτρολογίου με δυνατότητα τοποθέτησης 1-12 κωδικών, με δυνατότητα ανοίγματος απο δύο διαφορετικούς χρήστες, ο δεύτερος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κωδικός έκτακτης ανάγκης, με οπτικοακουστικές ενδείξεις ανοίγματος - κλεισίματος - έλεγχο κατάστασης μπαταριών και με κλειδί χρηματοκιβωτίου.
Διαθέτει επιπλέον ειδικό κλειδί ασφαλείας για άνοιγμα έκτακτης ανάγκης που απαιτείται όμως υποχρεωτικά η παρουσία του χρήστη και η χρήση του κυρίως κλειδιού για να ανοίξει.

  • Εξωτερικές Διαστάσεις: (Υ)27cm x (Π)38,5cm x (Β)30cm
  • Βάρος: 19kg
  • Χωριτικότητα: 23lt